Sistem Measuring Sticks By Dome TF, 45cm

Cod produs: 6230-001
6000 lei

Disponibilitate: la comanda, 7-14 zile


Producator: Haldorado

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator. In colet, pe langa produse, vei gasi factura, certificatul de conformitate si certificatul de garantie.

Descriere produs

Sistem Measuring Sticks By Dome TF, 45cm, 2buc/set

Acest sistem de masurare a distantei de pescuit, este utilizat atat in pescuitul la feeder cat si la crap. Sistemul este compus din cele doua tije de aluminiu ce pot fi infipte in sol la o distanta exacta una de cealalta, cu ajutorul sforii de 3 m. Prin infasurarea firului de pescuit in jurul acestor tije, vom putea sa controlam exat distanta la care  alegem sa pescuim sau la care am gasit prin sondarea vadului o structura pe care dorim sa o accesam.  In partea superioara a tijelor se afla situate doua portiuni din  burete menite sa  impiedice alunecarea firului in timpul procedurii de delimitare a distantei la care se doreste sa se pescuiasca. Partea inferioara celor doua tije, este prevazuta cu freze ascutite, care permit fixarea tijelor, prin insurubare, chiar si in terenurile mai dure.

Avantajul masurarii exacte al distantei de pescuit devine evident atunci cand dorim sa avem si o alta lanseta pregatita pentru a nadi sau a pescui la distanta aleasa, dar si atunci cand, in timpul pescuitului, putem fi nevoiti sa scoatem firul din clipul mulinetei in timpul unui dril, sau daca  avem nevoie sa refacem montura. 

NOTA: Distanta de pescuit se masoara prin infasurarea firului intre cele doua tije despartie de o sfoara de delimitare ce masoara 3m. 

Caracteristici:

  • Sistem de masurarea a distantei de pescuit;
  • Lungime tije: 45cm;
  • Lungime sfoara de delimitare: 3m;
  • Material: aluminiu.

Rating general al produsului

Nu exista review-uri. Fii primul care adauga unul! Adauga un review

Intrebari si raspunsuri produs

Nu exista intrebari. Fii primul care pune o intrebare!