Mixuri Seminte

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mixuri de seminte

Mixurile de seminte pregatite din timp acasa (cu apa plata sau filtrata) sau pe balta (pe un aragaz portabil) sunt o metoda clasica de nadire si de atragere a pestilor. Toate tipurile de seminte sunt apreciate de pesti, mixul de culori si arome continand adeseori cel putin un element favorizat de pesti intr-un moment sau altul.

Pregatirea semintelor pentru pescuit (inmuiere, gatit si depozitare) necesita insa adeseori atat timp cat si spatiu. Solutia o poate reprezenta achizitionare mixurilor de seminte gata preparate. Exista de asemenea mixuri de seminte neprepaprate termic, care pot fi folosite si pentru realizarea boilies-urilor handmade.

Cea mai faimoasa particula trebuie sa fie porumbul, urmat indeaproape de canepa. Ambele au fost folosite de multi ani pentru a atrage si prinde crapul dar si celelate ciprinide, de la mreana la babusca.

La Marele Pescar veti gasi mixuri variate de semnite, amblate la punga, la conserva sau la bidon,  diponibile la preturi avantajoase.Descopera toata gama de mixuri de seminte, si alege solutia care se potriveste cel mai bine partidelor tale de pescuit!