Dipuri

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dipuri

Cine aude prima oara de dip se gandeste la sosurile pentru chipsuri, dar in universul pescarilor dip-ul este savurat doar de pesti. Un sos concentrat plin de arome, atractanti sau substante nutritive, transforma orice momeala in ceva irezistibil pentru pesti. Desi o zi proasta la pescuit nu se compara cu o zi de munca, dip-ul iti sare in ajutor marindu-ti sansele de a captura ceva. Acestea au capacitatea de a creste cu adevarat atractia si aroma boilies-urilor, ceea ce poate duce la mult mai multe prezentari. Pentru multi pescari, dipurile de momeli raman insa cumva exotice si mistice. Deci, ce sunt  mai exact dipurile si cum le folosim?

Dipurile si spray-urile sunt concepute in principal pentru a va permite sa va dati momelilor de carlig un stimul suplimentar, rapid, inainte de a le lansa in apa. Acestea sunt de obicei mai concentrate si comercializate in sticle mai mici, utilizandu-se de regula cantitati reduse. Desigur, se pot lasa momelile de carlig tari sa se inmoaie in aceste lichide pentru perioade mai lungi de timp, sporindu-le atractivitatea.

Dipul este un lichid cu vascozitate mare, cel mai adesea pe baza de glicerina, impreuna cu alte lichide sau semilichide, care permit integrarea diverselor tipuri de arome si culori. Dipurile sunt, de asemenea, solubile in apa, purtand pe langa aromele proprii si aromele momelii noastr, si raspanddind aceste aromele in vadul pe care pescuim.

La Marele Pescar veti gasi marci cunoscute, o selectie variata de produse, diponibile la preturi avantajoase.Descopera toata gama de dipuri, si alege solutia care sa iti aduca urmatoarea captura pe mal!