Aditivi, arome

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Aditivii si aromele pentru pescuit

Aproape toate companiile de producatoare de nade vor oferi  variante de aditivi potrivite pentru a-si completa gama de produse. In principiu aditivii lichizi pot avea la baza alcool, zahar sau uleiuri.

Aditivii, aromele si colorantii pot imbogati valoarea nutritiva si de atractie a oricarui tip de nada sau material destinat hranirii pestilor. Peletele pot fi dipuite sau hidratate cu succes prin utilizarea acestor aditivi impreuna cu apa. Boilies-urile devin mai atractive pentru pesti daca sunt realizate cu aditivi sau in cazul boilies-urile deja facute sau cumparate acestea pot fi customizate prin adaugarea suplimentara de aditivi si arome. Chiar si atractivitatea momelilor vii poate fi marita prin folosirea aditivilor, desigur in cazul acesta fiind preferati aditivii pudra.

Aditivii aromele si colorantii, sub diversele lor forme, pot fi o metoda prin care pescarul  isi poate personaliza nada sau momeala, o poate adapta mai bine la specificul apei si poate sa obtina o imbunatatire a rezultatului partidei de pescuit.