Lanseta L&K Perch Blade Ultra Light, 1.80m, 2-8g, 2buc

Cod produs: 13036-181
11262 lei

Disponibilitate: la comanda, 2-3 zile


Producator: EnergoTeam

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator. In colet, pe langa produse, vei gasi factura, certificatul de conformitate si certificatul de garantie.

Descriere produs

Lanseta L&K Perch Blade Ultra Light, 1.80m, 2-8g, 2buc

Seria de lansete Perch Blade este un proiect perfectionat de specialistii maghiari, in colaborare cu Lukacsi Bela, unul dintre cei mai cunoscuti pescari la rapitori din Ungaria. Design-ul subtire a blank-ului a fost supus unor lungi perioade de testare, cu naluci usoare, cu greutati cuprinse intre doua si opt grame. 

Constructia blank-ului din carbon IM12, si varful blectorizat (carbon plin) asigura lansete extrem de usoare si rapide, care se comporta excelent la efortul de torsiune, prin urmare duce la lansari precise, in plus permite pescarului un control absolut asupra evolutiei nalucilor de talie mica in timpul recuperarilor, reusind sa sesizeze cele mai fine trasaturi. 

Inelele usoare SiC cu pastile ceramice sunt rezistente la uzura si influenteaza pozitiv distantele de lansare, permitand culisarea lina a firului, eliminand riscul formarii buclelor nedorite. Combinatia dintre manerul de tip split-grip cu finisaj de pluta (confera o priza ferma chiar si atunci cand aveti mana uda) si noua mandrina ergonomica are ca rezultat un nivel sporit de sensibilitate.

Caracteristici:

  • Lungime: 1.80m;
  • Lungime transport: 94cm;
  • Numar tronsoane: 2;
  • Putere de aruncare: 2-8g;
  • Blank: Carbon IM12;
  • Mandrina de ultima generatie;
  • Maner split grip cu finisaj pluta;
  • Inele SIC cu pastile ceramice;
  • Greutate: 90g.

Rating general al produsului

Adauga un review

5 (2 review-uri)
Review adaugat de
Paval Daniel
2 mai 2021
Undita este ok are finisaje foarte bune. Foarte buna pescuitului la biban chiar și la clean are o rezerva mare de putere putand chiar să scoți pești de 1 2.kg fara nici o problema.

Review util
0
Fara comentarii
Review adaugat de
Radu Ciobanu
23 aprilie 2021
Achizitie verificata
Aceasta lanseta este perfecta pentru pescuitul cleanului am adus la mal cu ea exemplare mari 1-2kg, lansezi usor este buna si la pescuitul cu gume se comporta foarte bine. Un dezavantaj este ca are o acțiune cam mica 2-8 grame. O recomand cu încredere.

Review util
0
Fara comentarii

Intrebari si raspunsuri produs

Nu exista intrebari. Fii primul care pune o intrebare!