Cutit pentru Carne Victorinox cu Maner din Lemn de Nuc, 6.9010.22G, Lama 22cm
Alege o varianta si introdu cantitatea dorita
Beneficii
- Retur GRATUIT in 30 de zile detalii
- Livrare rapida si GRATUITA prin curier detalii
- Poti ridica produsele dorite in magazinul din Bucuresti detalii
- Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda detalii
- Consultanta telefonica oferita de pescari 0374.90.10.90
Descriere
Cutit pentru Carne Victorinox cu Maner din Lemn de Nuc, 6.9010.22G, Lama 22cm
Managerii Victorinox au inteles ca industria alimentara, urmareste un nivel ridicat de siguranta, atunci cand vine vorba de prelucrarea si finisarea produsului brut. Special proiectate pentru utilizare in industria carnii, dar si in bucatariile restaurantelor de top, cutitele pentru carne Victorinox sunt prevazute cu o versiune noua de maner din lemn de nuc. Cutitul pentru carne Victorinox nu se abate de la regula si ofera caracteristici de top, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al designului si calitatii materialelor.
Victorinox garanteaza ca toate cutitele si uneltele sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai inalta clasa si dispun de o durata de viata indelungata impotriva oricaror defecte de material si fabricatie. Compact, agil si gata se se confrunte cu orice provocare. Gama cutitelor elvetiene de la Victorinox a fost infiintata inca din 1897 si continua sa se extinda intr-un ritm rapid. La baza lor, toate cutitele de la Victorinox sunt instrumente de supravietuire: multitaskere care devin partenere de incredere in orice situatii.
Caracteristici:
- Material lama: otel inoxidabil;
- Lungime lama: 22cm;
- Forma lama: dreapta;
- Recomandat pentru carne;
- Material maner: lemn de nuc;
- Culoare maner: maro.
Rating general al produselor
Intrebari si raspunsuri
Intrebare:
Raspuns: