Cutit Carne Victorinox 5.1800.18, Lama 18cm
Pentru bucatari, cutitul este cel mai important instrument al profesiei. Victorinox usureaza enorm munca acestora, oferindu-le modele de top destinate tuturor activitatilor din bucatarie. Cutitul este prevazut cu lama de 18cm fabricata din otel inoxidabil, cu rezistenta superioara si posibilitatea curatarii usoare. Manerul din lemn de trandafir, asamblat cu doua nituri, dispune de garda de protectie ce impiedica alunecarea palmei spre tais, asigurand in acelasi timp si o prindere ferma.
Cutitul de bucatarie Victorinox 5.1800.18 nu se abate de la regula si ofera caracteristici de top, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al designului si calitatii materialelor. Deoarece produce o taietura neteda si curata, a fost proiectat in special pentru taierea carnii, dar modurile de utilizare sunt variate, dupa cum declara producatorul elvetian.
Caracteristici:
- Material lama: otel inoxidabil;
- Lungime lama: 18cm;
- Lama dreapta si varf ascutit;
- Garda de protectie;
- Material maner: lemn de trandafir;
- Culoare maner: maro.
Rating general al produsului
Nu exista review-uri. Fii primul care adauga unul! Adauga un reviewIntrebari si raspunsuri produs
Nu exista intrebari. Fii primul care pune o intrebare!