Rucsacuri, borsete

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rucsac pescuit, borsete pescuit

Rucsacul este unul din primele lucruri pe care un pescar le pregateste atunci cand pleaca la pescuit. Haine, accesorii, lanterne sau apa toate trebuie puse in clasicul rucsac.

Pe MarelePescar.ro aveti la dispozitie multiple modele de rucsacuri, fiecare cu diverse optiuni speciale pentru fiecare tip de pescuit. Pentru pescuitul din barca va recomandam rucsacuri impermeabile, iar daca locul de pescuit este aproape de casa puteti alege un rucsac special dotat doar cu cutii de depozitare sau un rucsac cu scaunel pliabil incorporat in structura. Pentru drumetii si alte activitati in aer liber, gasiti in oferta noastra si rucsacuri clasice, universale.

Atat rucsacurile speciale pentru pescuit, cat si cele universale pentru activitati outdoor, sunt realizate din materiale durabile si usor de curatat, au cusaturi, fermoare si buzunare rezistente. Pe langa acestea, in oferta veti regasi de asemenea si borsete dedicate pescuitului sau borsete universale.

Borsetele universale sunt utile in activitati outdoor si pescuit sau in calatorii, fiind dotate cu o multime de buzunare si spatiu special pentru telefon si acte. Borsetele speciale pentru pescuit includ suplimentar buzunare speciale pentru plicuri de carlige, plumbi, borcanase, monturi, voblere sau naluci.

Alegeti in functie de forma, dimensiuni si functionalitate rucsacul sau borseta de pescuit potrivita, din oferta MarelePescar!