Huse, accesorii

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Huse, accesorii

Oricat de bune ar fi materialele din care sunt realizate juvelnicele moderne precum si capetele de minciog, nu de putine ori nu avem timp sa le lasam sa se usuce, pana sa le putem lua in masina. Husele dedicate, nu numai ca impiedica apa sa se scurga din acestea, ci pastreaza inauntru si mirosurile specifice, astfel ca le putem transporta pana acasa fara pribleme chiar si daca tocmai ce le-am scos din apa dupa o partida de pescuit. Daca nu doriti sa umpleti masina de apa, va recomandam o husa impermeabila pentru transportul minciogului si al juvelnicului.

Tot in aceasta sectiune gasiti si huse pentru paturile de pescuit, pentru scaune, sau alte tipuri de huse de la cele pentru tamburi la cele de telefoane, benzi prindere lansete, precum si huse pentru sacii de dormit.

Descoperiti toata gama de huse si acesorii, pentru juvelnice, mincioguri, paturi si scaune de pescuit,  din oferta magazinului MarelePescar, si alegeti solutia potrivita, care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!