Huse lansete, tuburi

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Huse lansete, tuburi lansete

Husele si tuburile, protejeaza vergile si lansetele de pescuit de socuri mecanice, zgariere sau chiar rupere, atat la transport cat si la stocare, fiind in acest sens accesorii esentiale pentru ca pescarii sa beneficieze de pastrarea in stare buna a echipamentului.Tuburile sunt concepute pentru stocarea unei singure lansete, neechipata cu mulineta,  pe cand husele pot acomoda un numar variabil de lansete si de cele mai multe ori au proiectat un spatiu mai mare,  care permite stocarea si protectia mulinetei atasate.

Husele pentru vergi si lansete ofera protectie la praf si zgarieturi si in plus unele modele sunt semirigide avand astfel si o protectie la rupere. Husele rigide au o constructie solida, incluzand in pereti, pe langa captuseala textila si un material rigid  (carton dur presat sau plastic) oferind astfel o protectie sporita. Trebuie insa mentionat ca husele rigide sunt mai voluminoase. Tuburile rigide, al carui principal rol este in transportul sau stocarea lansetelor sunt adeseori  telescopice, asadar avand o lungime variabila. Atat husele cat si tuburile pot avea si spatiu pentru mulineta, sunt captusite pe interior si au o multime de chingi, manere, bretele de transport pe umar si buzunare pentru depozitare.

Alegeti in functie de forma, dimensiuni si functionalitate solutia potrivita de hsue de protectie sau tuburi pentru vergi si lansete, din oferta MarelePescar!