Genti

WhatsApp
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Genti pescuit

Atat pescarii amatori cat si cei profesionisti  stiu ca organizarea accesoriilor si a echipamentului  in genti de transport si stocare, este un lucru care are impact pozitiv asupra partidelor de pescuit. Daca toate accesoriile si sculele sunt organizate fiecare in gentile lor speciale, pescarul se poate concentra pe pescuitul propriu zis mai bine, iar atunci cand are nevoie de o piesa sau un element va sti exact unde sa il gaseasca. 

Pe langa o gama larga de genti universale, MarelePescar.ro iti ofera si:

 • Genti speciale pentru spinning dotate cu diverse cutii pentru naluci, cutii pentru accesorii sau capace cu borcan;
 • Genti pentru pescuit la crap pentru depozitarea rigurilor, accesoriilor de mici dimensiuni, a dipurilor sau a altor momeli de carlig;
 • Genti pentru transport si protectie, avertizori, baterii de rezerva si statie;
 • Genti pentru mulinete;
 • Genti destinate pescarilor de stationar;
 • Genti speciale pentru transportul nadei, atractantilor si dipurilor;


Gentile dedidcate accesoriilor pentru pescuit, sunt, de regula, genti realizate din materiale rezistente la uzura, sunt ergonomice si au un aspect estetic potrivit  cu activitatile in natura.  In oferta magazinului veti gasi, de asemenea, genti cu pereti rigizi sau semi-rigizi pentru transportarea in siguranta a accesoriilor fragile. Pentru articole sau dispozitive electronice va oferim, de asemenea, cutii rezistente la impact si umiditate, iar pentru pastrarea alimentelor sau bauturilor in conditii bune, puteti alege din oferta de genti frigorifice. 

In oferta magazinului regasiti o multitudine de optiuni de genti, borsete, penare si accesorii, astfel incat sa puteti alege solutia personalizata, care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!