Top 5 saci de dormit pentru nopti friguroase.

1

Ma jos vă prezentăm un top al sacilor de dormit pe care noi, cei din echipa magazinului MarelePescar, îi recomandăm pescarilor care petrec nopțile nu tocmai călduroase pe malul apei.

Gardner SubZero – Acest sac de dormit conceput de cei de la Gardner și-a demonstrat eficiența în timp. A fost scos pe piață în anul 2010 și de atunci nu a mai avut nevoie de alte modificări pentru că este foarte bine realizat. Chiar dacă nu este căptușit la interior cu fleece și la prima „învelire” poate părea răcoros în interior, datorită celor două straturi de fibre Hollow-Fill, sacul devine foarte repede „călduros” și extrem de folositor în condiții extreme.

Forma de cocon reduce pierderea de căldură iar datorită benzii antialunecare și a corzilor de tensionare, sacul rămâne în aceeași poziție pe pat.

Mivardi Evecutive – Un sac de dormit cu un design și niște caracteristici unice. Are niște dimensiuni generoase, un grad mare de confort, mai ales în nopțile cu temperaturi sub 0 grade.

Sacul Mivardi este realizat dintr-un material exterior impermeabil și neted, pentru o curățare ușoară, iar căptușeala interioară din fleece oferă căldură instantă.

O primă caracteristică pe care nu o mai întâlnim la alți saci de dormit este gulerul Thermo Stop care nu permite pătrunderea aerului rece în interior și care oferă o zonă cu temperatură ridicată în zona gâtului și a umerilor. Perna detașabilă este a doua caracteristică unica a acestui sac și a fost foarte apreciată de unii pescari.

Sacul poate fi deschis din ambele părți prin fermoare durabile iar husa de transport este una încăpătoare.

JRC CONTACT ALL SEASON – Este un sac de dormit pentru 5 sezoane, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pe toată durata sezonului de pescuit.

Materialul exterior este realizat dintr-un polyester moale ce este impermeabil și perfect respirabil. Interiorul este unul dintr-un fleece moale ce oferă căldură în perioadele friguroase.

Este un sac stabil pe pat, se fixează atât de capetele patului cât și pe mijloc prin breteaua de tensionare.

Un sac de dormit la un preț mediu care oferă caldură în perioadele reci și ventilație în perioadele de primăvară, când temperaturile exterioare nu sunt foarte scăzute.

Fox ERS2 – Recomandat pentru primăvară, vară și toamnă, sacul ERS umplut cu fibre 7 Core Hollow este extrem de călduros pe toată durata celor 3 sezoane.

Modelul ERS se găsește în 3 variante de dimensiuni în funcție de mărimea patului, ERS1, ERS2 și ERS3 pentru paturi mari de tipul wideboy.

ERS2 este realizat dintr-un material exterior denumit EVO- Tec Rip Stop, impermeabil și care păstrează foarte bine caldura interioară.

Sacul este prevăzut cu panouri laterale care ajuta și mai mult la menținerea temperaturii interioare.

Fermoarele sunt mari, robuste pentru o deschidere rapidă, sacul are două buzunare laterale și poate fi fixat de pat atât printr-o curea la mijloc cât și prin cagulele elasticate din capete.

Fox VRS2 – La fel ca modelul ERS, VRS este realizat în 3 variante în funcție de dimensiunile patului. Sacul de dormit VRS este poate cel mai călduros sac de dormit aflat pe piață.

Este catalogat la 5 sezoane iar noul material exterior Ven-Tec Rip Stop de la Fox este unul special realizat pentru a fi rezistent la uzură, apă, dar în același timp oferă și o ventilație foarte bună.

VRS are 4 straturi ce sunt căptușite cu fleece. Dintre ele, două pot fi înlăturate în funcție de cât de cald doriți să vă fie. Toate straturile conțin fibre sintetice 7 Core Hollow Fibre tratate cu silicon care oferă o rezistență mai bună si sunt termoizolante. Sacul dispune în părțile laterale de panouri interioare și exterioare care acoperă zonele cu fermoar pentru a prevenii pierderea de căldură sau pătrunderea aerului rece în interior.

Fermoarele sunt duble, robuste și ajută la o deschidere rapida în cazul unei trăsături. Sacul poate fi fixat de pat prin cagulele elasticate din capete dar și printr-o curea aflată la mijloc. Un sac de dormit la un preț ceva mai ridicat, însă care asigură confort termic indiferent de temperatura de afară.

1 COMENTARIU

LASA UN RASPUNS

Adauga un comentariu!
Numele tau