Nada cat un munte, la MarelePescar (articol scurt)

0
Nada cat un munte, la MarelePescar

Esti pescar de crap si esti interesat de boiliesuri de calitate, de mixuri de seminte gata preparate, de momeli pentru carlig, pop-up-uri, lichide nutritive, arome sau dipuri? Poti gasi nume grele de producatori romani sau straini pe rafturile magazinului nostru si enumeram cateva dintre acestea: CPK Carp & More, Sticky Baits, Dudi Bait, BD Baits, The One, WLC Carp, Bait-Tech, MG Special Carp, Carping Club, Senzor sau Dynamite Baits, ca fiind cei mai reprezentativi.

Sau poate esti pasionat de nade pana intr-acolo incat vrei sa-ti concepi propriul mix pentru boilies. Avem solutii si pentru asta. Ingredientele companiei Sticky Baits sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune si amintim aici fainurile de peste Norse LT94 sau predigerate CPSP90, extracte de squid, belachan, drojdie sau spanish smoked paprika, fainuri de krill, squid sau alune tigrate, plasma de sange, lichide nutritive, arome sau conservant. Toate acestea si multe altele pe rafturile magazinului MarelePescar.

Mai e loc in magazin? Da! Preferi un pescuit mai light si esti pasionat de feeder, match sau rubeziana? Nicio problema, suntem prezenti! Gasesti tot ce iti doresti in aceasta materie de la boiliesuri, pelete, pelete pentru carlig, pelete solubile flotante pentru carlig, nada method (diverse granulatii, culori si arome), porumb pentru carlig sau mixuri de seminte gata preparate, pana la cosuletele de nadire, fire, mulinete, lansete, undite sau carlige. Priviti numele importante ce stau sa rezolve exigentele celor mai pretentiosi pescari: Bait-Tech, Haldorado, Benzar Mix, Sensas, Carp Expert, Cukk sau Trabucco.

Si s-a facut un munte de nada, metaforic vorbind. Prin asta, vrem sa subliniem faptul ca la magazinul MarelePescar diversitatea in acest domeniu al nadelor este atat de mare incat acopera toate genurile de pescuit de la platica, caras, babusca si pana la amur sau crap.

Am adauga si faptul ca ne caracterizeaza respectul si deschiderea fata de pescari iar atmosfera din cadrul magazinului este una prietenoasa care te invita sa revii cu placere. In acelasi timp, personalul MarelePescar este unul specializat care iti poate oferi informatii utile ce te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii in materie de nada si nu numai.

Apoi, magazinul MarelePescar este unul spatios, cu parcare generoasa in fata magazinului si acces usor din oricare parte a Bucurestiului. Daca nu esti din capitala, sistemul de comanda on-line functioneaza exemplar, iar produsele comandate ajung la destinatar in cel mai scurt timp posibil.

Click aici pentru varianta detaliata a articolului »

Vezi aici gama completa de nade

LASA UN RASPUNS

Adauga un comentariu!
Numele tau