Nada cat un munte, la MarelePescar (articol detaliat)

1
Nada cat un munte, la MarelePescar

Esti pescar de crap si esti interesat de boiliesuri de calitate, de mixuri de seminte gata preparate, de momeli de carlig, pop-up-uri, lichide nutritive, arome sau dipuri? Nume grele de producatori romani sau straini exista pe rafturile magazinului nostru si enumeram cateva dintre acestea: CPK Carp & More, Sticky Baits, Dudi Bait, BD Baits, The One, WLC Carp, Bait-Tech, MG Special Carp, Carping Club, Senzor sau Dynamite Baits, ca fiind cei mai reprezentativi.

Trecem in revista principalele branduri,

CPK Carp & More. Calitate dovedita de-a lungul timpului atat in pescuitul de placere (iar dovada sta in sutele de capturi si trofee pe lacurile C&R sau pe apele salbatice, din Romania sau din afara Romaniei – nou record CPK 2017 crap comun de 34 kg Siclau, Arad), dar si in concursurile castigate pe regula de cantitate, ultimul exemplu fiind concursul din anul 2016 de la Sarulesti, unde echipa CPK a castigat concursul dupa ce a prins mai mult de o tona de peste la boiliesurile premium XXL, creatia lui Ciprian Ene, un pionier in domeniul nadelor din Romania.

Dudi Bait. Este suficient sa urmariti pagina de facebook Dudi Bait. Se spune ca o poza face cat 1000 de cuvinte, doar ca aceasta pagina are zeci, sute de fotografii cu crapi capitali din Romania dar si din afara Romaniei. Dupa cum arata si sigla Dudi, cu degetul la gura, foarte multe lucruri nu sunt de spus, faptele vorbesc, iar calitatea produselor este una exceptionala – crapi record si foarte multe podiumuri in competitii nationale si internationale.

BD Baits. Mai simplu spus, nada campionilor mondiali, adică boilies, nu gluma! 220 V si noul 380 V cu priză la capturi si multe alte produse, pe rafturile magazinului MarelePescar. BD Baits inseamna Bogdan Dragan, un nume foarte cunoscut si un pionier in domeniul nadelor din Romania. Probabil, boiliesurile cu cele mai bune rezultate in competitii.

The One. The One Team sunt castigatorii 6 Carp Clubs in anul 2016, o competitie ce a reunit la start echipe foarte bune. Amintim cativa pescari din cadrul echipei care dau greutate acesteia si care pun gama de nada la un nivel inalt: Andrei Vladeanu, Gabi Tomulescu, Alex Matea, Ciprian Dochita, Dan Badarcea sau Ionut Voicu. Un nume solid pe piata din Romania si feedback foarte bun din partea clientilor pentru produsele The One!

WLC Carp. Boiliesuri, pelete, nada pentru momitor, aditivi, pop-up-uri, gama variata la standarde inalte de calitate. Echipa cu rezultate foarte bune si nume cunoscute in competitii: Cristi Vaileanu, Dragos Sinca, Virgil Zait, Florin Mihalache sau Valentin Bosman, daca este sa amintim doar cativa dintre acestia. Colectie impresionanta de crapi mari prinsi in ultimii ani la boiliesurile WLC Carp.

MG Special Carp sau altfel spus Mircea Gheran, de asemenea, un pionier in domeniul nadelor din Romania. Gama variata de la porumb pentru carlig, dipuri, aditivi, pana la boiliesuri de carlig sau gama de boiliesuri pentru nadit Squid & Octopus + Capsuna sau Squid & Octopus + Cranberry. De asemenea, gasiti noutatile 2017 MG Carp Special Spicy sau MG Carp Special Red.

Carping Club. Istoria Carping Club incepe cu mai bine de 15 ani in urma, timp in care vitrina Carping s-a umplut cu zeci, sute de medalii si trofee in competitii interne si internationale. De amintit locul 1 la prima editie Best 5 de pe lacul Tancabesti. Sistem de management al calitatii ISO 90011: 2008 si HACCP. Un nume solid cu reputatie foarte buna cladita in timp.

Senzor Planet. Pionierii boiliesurilor romanesti, incepand cu 2007. Zeci, sute de podiumuri  in competitii nationale si internationale. Boiliesuri cu istorie in spate – Senzor Planet 1016 sunt cele care au stabilit un record mondial intr-un concurs in anul 2005 pe lacul Maconka Ungaria, echipa formata atunci din Vladut Mateianu, Andrei Vladeanu si Cristi Mitrea obtinand locul 1 cu 1016 kg!

Dynamite Baits este un colos international in domeniu iar boiliesurile Source si Crave au un randament foarte bun in Romania. De asemenea, gasiti la MarelePescar noile boiliesuri Complex T si facem mentiunea ca in aceasta primavara, pe lacul Siclau (Arad) a fost prins un crap de 34,600 kg la aceste noi boiliesuri. In afara de asta, diversitatea de nada Dynamite Baits este una huge: pelete, mixuri de seminte gata preparate, boiliesuri pentru carlig, pop-up-uri sau atractanti lichizi.

Sticky Baits este o perla in materie. Pe langa gama de boiliesuri (si nu putem sa nu amintim aici de boiliesurile de Krill), de pop-up-uri, boiliesuri de carlig critic echilibrate, arome si lichide nutritive, Sticky Baits se adreseaza si celor pasionati de nade care merg pana intr-acolo incat isi concep propriile mixuri pentru boilies. Ingredientele companiei Sticky Baits sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune si amintim aici fainurile de peste LT999 (Norsildmel) sau predigerate CPSP90, extracte de squid, belachan, drojdie sau spanish smoked paprika, fainuri de krill, squid sau alune tigrate, plasma de sange, lichide nutritive, arome sau conservant. Toate acestea si multe altele pe rafturile magazinului MarelePescar.

Bait-Tech. Cine nu a auzit de Bait-Tech? Este o companie cu produse made in England, de mare calitate pentru pescuitul la crap sau la feeder. Gama superba de pelete pentru nadit (halibut, krill, fishmeal), seminte preparate (porumb dulce, canepa, alune tigrate), nada method mix (hemp&halibut sau krill&tuna), ca fiind printre cele mai apreciate. De asemenea, gasiti in magazinul nostru tot de la Bait-Tech uleiuri si aditivi, CSL, pelete pentru carlig, boiliesuri pentru carlig critic echilibrate sau boiliesurile pentru nadit Triple – N, cu putere mare de atractie.

Mai e loc in magazin? Da! Preferi un pescuit mai light si esti pasionat de feeder, match sau rubeziana? Nicio problema, suntem pregatiti! Gasesti tot ce iti doresti si in aceasta materie, de la boiliesuri, pelete, pelete pentru carlig, pelete solubile flotante pentru carlig, nada method (diverse granulatii, culori si arome), porumb pentru carlig sau mixuri de seminte gata preparate, pana la cosuletele pentru nadire, fire, mulinete, lansete, undite sau carlige.

Haldorado. Produsele Haldorado sunt destinate in special pescuitului la feeder – crap, caras, platica, iar numele Campionului Dome Gabor este strans legat de aceste produse. Toata gama de nada Haldorado este prezenta la MarelePescar de la pelete, micropelete, pelete solubile flotante pentru carlig, aditivi, arome, nada method (cu diverse granulatii, culori sau arome), porumb artificial, natural sau fermentat, pana la cosuletele pentru nadire, fire, lansete si mulinete.

Benzar Mix. Foarte apreciata, gama de nada Benzar este prezenta si ea pe rafturile magazinului MarelePescar. Benzar Mix este cunoscut in Romania mai ales prin paleta foarte mare de mixuri cerealiare pentru nadit din care se pot face bulgarii de nada, atat de atragatori pentru crapi si amuri, dar si pentru alte specii precum carasul, platica, mreana, cleanul, obletele sau scobarul. Evidentiem cateva dintre acestea: mix vanilie, anason, usturoi, tuti – fruti, belachan, crap – miere, crap – capsuna, crap – caras, amur – crap, special platica, crap extra sau special concurs, daca este sa amintim doar cateva produse din paleta Benzar Mix.

Sensas este o companie la inaltimea celor de mai sus in pescuitul la undita sau la feeder. Arome, aditivi lichizi, aditivi praf, atractanti spray, graunbait, TTX, coloranti, pasta fluo, dipuri sau pelete pentru carlig, pe rafturile magazinului nostru. In aceeasi masura, puteti gasi accesorii utile precum galeti, rotunde sau dreptunghiulare, site pentru acestea, vergi telescopice sau carlige pentru pescuitul la undita.

Carp Expert. Gama de nada Carp Expert este una cunoscuta si apreciata de catre pescarii romani, mai ales pentru diversitatea de porumb pentru carlig in diferite culori si arome, ca de exemplu: vanilie, miere, capsuni, tuti – fruti, scoica, usturoi, amur sau palinca. De asemenea, grau cu arome de vanilie, miere sau capsuni. Mai gasiti diverse sortimente de method mix feeder si seminte gata preparate: porumb, canepa sau alune tigrate.

Trabucco este o firma specializata in pescuitul la match sau feeder, stiluri de pescuit ce au castigat atatia adepti in ultimii ani in Romania. Prezenta la MarelePescar, gama Trabucco vine sa completeze exigentele voastre cu o gama diversa de produse din care amintim nada GHT match competition sau GHT match expert feeder, dar si echipament specializat pentru acest gen de pescuit.

Si s-a facut un munte de nada, metaforic vorbind. Prin asta, vrem sa subliniem faptul ca la magazinul MarelePescar, diversitatea in acest domeniu al nadelor este atat de mare incat acopera toate genurile de pescuit de la platica, caras, babusca si pana la amur sau crap.

Am aduga si faptul ca ne caracterizeaza respectul si deschiderea fata de pescari iar atmosfera din cadrul magazinului este una prietenoasa care te invita sa revii cu placere. In acelasi timp, personalul MarelePescar este unul specializat care iti poate oferi informatii utile ce te va ajuta sa iei cele mai bune decizii in materie de nada si nu numai.

Apoi, magazinul MarelePescar este unul spatios, cu parcare generoasa in fata magazinului si acces usor din oricare parte a Bucurestiului. Daca nu esti din capitala, sistemul de comanda on-line functioneaza exemplar, iar produsele comandate ajung la destinatar in cel mai scurt timp posibil.

Vezi aici gama completa de nade

1 COMENTARIU

LASA UN RASPUNS

Adauga un comentariu!
Numele tau