Black Friday timp de o luna la MarelePescar!

0

Marile reduceri sunt la magazinul MarelePescar in luna noiembrie. In acest an clientii magazinului MarelePescar se pot bucura o luna intreaga de reducerile Black Friday la produsele aflate in portofoliu.

Fie ca vorbim de bagajerie, nada, accesorii pentru pescuitul la crap, rapitori sau stationar, imbracaminte, camping, barci si sonare, in toate aceste categorii se vor afla produse la reducere. Mai mult, zilnic in perioada 1 si 30 noiembrie se vor adauga produse noi la reducere in fiecare categorie. Asa ca recomandarea noastra este sa verificati constant categoriile care va intereseaza pentru a vedea produsele noi aflate la reducere.

Reduceri noi si reale in fiecare zi timp de o luna este deziva lunii noiembrie la MarelePescar.

Foarte important de retinut pentru clientii care viziteaza in aceasta perioada magazinul fizic sau online este ca toate reducerile oferite de catre noi sunt reale si aplicate in limita stocurilor disponibile. Recomandam clientilor nostri sa ne contacteze telefonic atunci cand produsul care prezinta interes nu beneficiaza de discount, nu face parte din campania de reduceri sau pur si simplu nu se afla in stoc. Vom incerca sa oferim cea mai buna solutie la achizitionarea oricarui produs. Va multumim si speram ca vom ramane in continuare magazinul dumneavoastra preferat.

LASA UN RASPUNS

Adauga un comentariu!
Numele tau