Motoare electrice

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Motoare electrice barci

Astazi, motoarele electrice sunt capabile sa produca viteze si forte de impingere similare celor pe combustibil, sunt extrem de fiabile si necesita o intretinere mai redusa.

Care sunt avantajele unui motor electric pentru barca?
Principalele avantaje ale utilizarii unui motor electric sunt date de siguranta acestuia, de nivelul redus de zgomot si de faptul ca nu produce fum sau noxe si nu polueaza apa. Desi motoarele electrice pot fi mai scumpe, pretul se datoreaza costului ridicat al dezvoltarii unui produs de inalta calitate care creste siguranta in utilizare dar si durabilitatea. Pentru cei care au nevoie de un motor mic, motoarele electrice sunt alegerea mai sigura decat variantele pe combustibil. Spre deosebire de motoarele conventionale, un motor electric elimina necesitatea de a utiliza si transporta combustibil inflamabil pe barca. In afara de siguranta, zgomotul produs de motor este o alta componenta ce poate inclina decizia in alegerea motorului de barca "ideal". In timp ce zgomotul nu afecteaza neaparat performantele unei barci, un motor puternic poate speria rapid pestii si poate distrage atentia de la relaxarea si placerea plimbarii cu barca.


Motoare electrice pentru trolling
Acestea functioneaza excelent pe modul de trolling, cand obiectivul principal este pur si simplu sa va continuati deplasarea prin apa cu o viteza mica, pentru a oferi nalucilor sau momelilor o prezentare cat mai corecta. In unele cazuri, motoarele de trolling electrice pot fi utilizate si ca mijloc de propulsie primara.