Barci, sonare

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Barci pescuit, sonare

Petrecerea timpului pe apa, fie ca este la pescuit sau la plimbare cu familia sau prietenii ofera unele dintre cele mai placute si pline de satisfactii activitati. Barca este acel echipament care ii ofera pescarului mult mai multe optiuni, deoarece acesta se poate deplasa in locuri de pescuit pe care nu le putea accesa inainte, sporindu-si astfel sansele sa ajunga la pesti. Pe langa variantele de barci, in oferta magazinului se regasesc bineinteles si motoare de diverse tipuri, pentru echiparea acestor barci.

Sonarele sunt dispozitive electronice utilizate pentru detectarea sub apa a obiectelor, peștilor si a substratului. Sonarul afiseaza astfel multiple informatii despre ceea ce se afla sub apa, si de cele mai multe ori creaza si o harta ce ajuta pescarul sa isi aleaga zona de pescuit pe care o considera productiva.

Barcuta de plantat sau navomodelul pentru pescuit este o solutie moderna pentru plasarea monturilor si a nadei la distante mari, acolo unde pescuitul lansat ar necesita pe langa o tehnica impecabila, si mult mai mult efort. Bineinteles si aceste mici navomodele pot fi echipate cu sonare.

Tot in aceasta categorie se regasesc si o multitudine de accesorii necesare utilizarii optime a barcilor, sonarelor, sau navomodelelor de plantat.

Descopera toata gama de barci de pescuit , sonare si accesorii, din oferta magazinului MarelePescar, si alege solutia potrivita, care raspunde cel mai bine necesitatilor tale!