Scaune pescuit, camping

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scaune de pescuit

Scaunul de pescuit transforma experienta asteptarii unei prezentari din partea pestilor in una foarte placuta. Chiar daca atunci cand ne gandim la pescuit,  cel mai adesea ne imaginam cu lanseta sau undita in mana prinzand peste dupa peste, in realitate, o buna parte din partidele de pescuit se desfasoara static, asteptand o trasatura. Desigur, putem sta un timp in picioare sau asezati direct pe pamant sau pe o lada frigorifica,de exemplu, insa  un scaun de pescuit ne va asigura un confort sporit si o rapiditate mai mare in reactii, iar la sfarsitul partidei vom fi mai putin obositi.

Pescuitul trebuie sa fie o placere iar un scaun de pescuit, prin confortul care il ofera, mareste timpul petrecut pe apa, reduce gradul de oboseala al pescarului si implicit influenteaza indirect rezultatele partidei de pescuit. Intelegem importanta mentinerii unei stari de relaxare, concentrare dar si confort in incercarea de a prinde captura vietii, asa ca iti oferim o varietatea  mare de modele de scaune de pescuit, astfel incat fiecare pescar sa isi gaseasca solutia optima.

Din oferta noastra vasta, in functie de ce aveti nevoie puteti alege un scaunel pliabil usor si mic ce poate fi transportat in rucsac, un scaun de pescar cu spatar sau chiar un adevarat fotoliu de pescar cu spatar si brate.Scaunele de pescuit pot fi folosite pentru alte activitati in aer liber, deoarece sunt pliabile, ocupa putin spatiu la transport, scheletul metalic este tratat cu substante anticorozive iar materialul sezutului este rezistent la uzura si usor de curatat.