Scaune pescuit, camping

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cand ne gandim la pescuit, ne imaginam in picioare cu lanseta in mana prinzand peste dupa peste dar, in realitate, chiar si cel mai bun pescar isi petrece marea majoritate a timpului, pe scaunul de pescuit asteptand o trasatura. Poti sta un timp direct pe pamant sau pe lada frigorifica, dar un scaun de pescuit iti asigura un confort sporit si o rapiditate mai mare la inteparea pestelui. Intelegem importanta mentinerii unei stari de relaxare si confort in incercarea de a prinde captura vietii, asa ca iti oferim peste 100 de modele de scaune de pescuit.

Pescuitul trebuie sa fie o placere nu un chin si un scaun de pescuit prin confortul care ti-l ofera, iti mareste timpul pe care il petreci pe balta si implicit si cat peste prinzi la sfarsitul zilei. Din oferta noastra vasta, in functie de ce aveti nevoie puteti alege un scaunel pliabil usor si mic ce poate fi transportat in rucsac, un scaun de pescar cu spatar sau chiar un fotoliu de pescar cu spatar si brate.

Scaunele de pescuit pot fi folosite pentru alte activitati in aer liber, deoarece sunt pliabile, ocupa putin spatiu la transport, scheletul metalic este tratat cu substante anticorozive iar materialul sezutului este rezistent la uzura si usor de curatat.