Tavi, bacuri, boluri

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tavi, bacuri, boluri

Un accesoriu esential in pescuitul la feeder, tava laterala sau masa laterala extinde spatiul util pe care pescarul il poate folosi, indiferent de teren, si poate fi folosita pentru a stoca momelile, nada, sau orice alt accesoriu util in timpul partidei de pescuit. Tavile laterale sunt produse si comercializate intr-o diversitate de dimensiuni, unele pot avea picioare suplimentare de sustinere, si sunt prevazute cu cel putin o prindere ce permite atasarea lor la scaunele modulare sau de feeder. Aceasta prindere trebuie corelata ca diametru cu picioarele scaunului modular astfel incat sa fie compatibile. O tava a carei prindere este conceputa pentru diametrul de 25mm nu poate fi utilizata cu un scaun al carui diametru al picioarelor este de 36mm. Tavile laterale sunt realizate intr-o gama diversa de materiale, dar, cel mai adesea, sunt fie din plastic fie din metal. Tavile laterale metalice sunt putin mai grele, dar sunt mai rezistente. Sunt prevazute, in general, cu perforatii sau orificii care permit scurgerea apei sau a lichidelor.

Bolul de nada este optiunea ideala atunci cand dorim sa avem la indemana o cantitate mai mica de nada, si poate fi utilizat chiar si pentru prepararea unor cantitati mici de nada chiar in timpul partidei de pescuit.  Bolurile de nada pentru scaunele modulare sunt livrate cu sisteme de atasare, de regula de tipul unui cerc metalic. In mod similar bacul de nada, care ocupa un spatiu mai mic in bagaj decat o galeata, este un accesoriu util, care ne permite sa tinem in imediata noastra apropiere o cantitate medie de nada, sau momeli, sau alte accesorii de pescuit si chiar si obiecte personale.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de optiuni de tavi laterale, bacuri si boluri pentru nada, astfel incat sa puteti alege solutia personalizata, care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.