Scaune modulare

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scaune modulare

Fie ca sunteti un pescar interesat de pescuitul de competitie, fie un amator pasionat, care doreste o organizare optima a echipamentului si accesoriilor in timpul partidelor de pescuit, un scaun modular este, practic, cel mai avansat sistem conceput pentru acest lucru. Aceste scaune imbina confortul cu utilul, permitand plasarea la indemana a tuturor echipamentelor si accesoriilor de pescuit importante, astfel incat sa le puteti accesa rapid fara a fi nevoie sa va miscati. In practica, acest lucru economiseste foarte mult timp pe durata partidei de pescuit, permite o organizare excelenta, iar pescarul va petrece astfel mai mult timp pescuind.

Scaunele modulare sunt cel mai adesea configurate astfel incat sa dispuna de mai multe module (de unde si numele lor), care pot fi adaugate sau scoase la scaun. Aceste module ce pot fi simple sertare de stocare a accesoriilor de mici dimensiuni, sau, dimpotriva, compartimente mai mari, pentru stocarea organizata a cutiilor, sau chiar a mulinetelor.

Pentru cei care investesc intr-un scaun modular, configuratia acestor module poate avea o relevanta deosebita. In mod similar, cand investiti intr-un scaun modular, merita sa acordati atentie unor aspecte precum diametrul picioarelor - cu cat mai mare este acesta, in principiu, cu atat mai stabil e scaunul, insa va creste greutatea totala, iar accesoriile compatibile pot fi mai greu de gasit. Diametrele picioarelor scaunelor pleaca de la 19mm si ajung pana la 36mm. Cel mai frecvent se regasesc diametrele de 25mm si respectiv cele de 36mm. Unele scaune modulare includ din constructie platforma pentru picioare, avand astfel un total de 6 picioare , ceea ce permite atasarea unei game mai largi de accesorii, precum si plasarea foarte aproape de apa a scaunului.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de optiuni de scaune de pescuit modulare, astfel incat sa puteti alege solutia potrivita, care sa raspunda cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.