Scaune feeder

WhatsApp
per pagina

per pagina

Scaune feeder

Fie ca sunteti un pescar de stationar, de Dunare, sau unul de crap, un scaun decent va va face sa va simtiti mult mai confortabil in partidele dumneavoastra de pescuit. Exista o serie de elemente ce pot fi luate in considerare atunci cand alegeti un scaun de pescuit care sa se potriveasca tipului de pescuit practicat. Daca sunteti un pescar ce se deplaseaza mult pe malurile apelor, un scaun mic si usor va fi preferat, pe cand pentru un pescar ce va petrece mult timp intr-un singur loc, un scaun cu cotiere sezut si spatar confortabil va deveni prioritar.

Scaunele de feeder sunt acele scaune de pescuit care au cel putin doua picioare speciale, pe care pot fi introduse in mod direct, fara a necesita elemente intermediare, accesoriile specifice acestui stil de pescuit. O exceptie o pot constitui scaunele clasice, utilizate in pescuitul la crap, dar care dispun din constructie de un sistem de montare al accesoriilor de feeder. Diametrele si profilul acestor picioare speciale vor dicta compatibilitatea cu accesoriile. De regula scaunele de feeder au picioare cu diametrul de minim 25mm. Pentru ca in stilul de pescuit la feeder pescarul se afla intotdeauna in apropierea lansetei, scaunele sunt mai degraba lipsite de cotiere, lasand astfel liber accesul pescarului la echipament, la masa laterala sau bolul de nada.

La unele modele, unghiul de inclinare al spatarului este reglabil. Acest aspect poate fi relevant pentru cei care practica pescuitul pe ape curgatoare, unde pozitionarea lansetei fiind una in plan vertical, poate fi mai confortabil pentru pescar daca spatarul poate fi reglat intr-un unghi optim, in asteptarea trasaturilor.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de optiuni de scaune de pescuit la feeder, astfel incat sa puteti alege solutia potrivita, care sa raspunda cel mai bine necesitatilor dumneavoastra