Feeder arm

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Brat sustinere feeder  - Feeder arm

Un brat de sustinere feeder (sau feeder arm asa cum mai este el cunsocut) este un suport conceput pentru a fi atasat la scaunele de pescuit la feeder sau cele modulare, pentru a sustine lanseta. Acest lucru este unul foarte util,  pentru ca elimina nevoia de a utiliza picheti, tripozi sau alti suporti, permite pozitionarea lansetei foarte aproape de apa, si pentru ca se poate utiliza indiferent de locul in care pescuim (dale de beton, pietris sau de pe pontoane).

Feeder arm-ul poate fi telescopic sau fix, poate avea o prindere intr-un singur punct sau doua, poate avea reglaj in plan vertical al unghiului, asadar lanseta poate fi sprijinita atat paralel cu solul cat si in unghi cu acesta, cum este de preferat atunci cand se pescuieste pe apele curgatoare.

La alegerea unui feeder arm, o importanta deosebita trebuie acordata diametrului prinderilor acestuia, ce va trebui corelat cu cel al picioareleor scaunului, pentru a fi compatibile.In oferta magazinului regasiti o multitudine de optiuni de brate de suport ale lansetelor de feeder, astfel incat sa gasiti solutia care raspunde cel mai bine specificului partidelor de pescuit, pe care le practicati!