Saci de dormit, saltele, paturi

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Saci de dormit

Cauti un sac de dormit pentru sesiunile nocturne de pescuit? In oferta magazinului MarelePescar vei regasi o gama diversa de optiuni, potrivite pentru orice sezon, astfel incat sa te bucuri de o experienta cat mai placuta.

Pentru pescarii care prefera sesiunile lungi, dar si pentru amatorii de camping sau activitati outdoor, alegerea unui echipament potrivit este importanta pentru ca experienta sa fie cat mai placuta. O partida de pescuit nu inseamna doar prinsul pestelui, trebuie sa ne gandim si la confortul si relaxarea din momentele de odihna, aduse de un sac de domit, pentru a prinde puteri pentru inca o zi de drill-uri excitante. Disponibili intr-o varietate de forme, modele si dimensiuni, sacii de dormit pot fi utilizati impreuna cu un pat de pescuit, o saltea sau un simplu izopren. Unele modele dispun de captuseala interioara detasabila, astfel incat pot fi utilizati atat in noptile de vara cat si in cele din anotimpurile mai reci.;

Descopera toata gama de saci de dormit de la producatorii de renume din portofoliul nostru, si alege optiunea care se potriveste cel mai bine experientelor tale in mijlocul naturii!