Mese

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cauti o masa pentru partidele de pescuit sau iesirile in natura? De la mesele de cort, la cele pentru bucataria de campanie, la sesiunile mai lungi, in oferta magazinului MarelePescar vei regasi o gama diversa de optiuni, astfel incat sa poti alege ce ti se potriveste cel mai bine.

Mesele pentru monturi permit pescarilor sa tina la indemana si in siguranta, diverse accesorii folosite des in timpul partidei de pescuit. Pe aceasta masa au locul lor telefonul mobil, paharele si sticla de apa, cheile de la masina si chiar pachetul de tigari si bricheta. Aparatul foto poate fi tinut pe masa de pescuit, gata pentru a imortaliza capturile mari. Oferind o suprafata plana si usor de curatat, pe masa de monturi se poate pregati si servi mancarea la fel ca acasa. Pentru iesirile in echipa sau pentru un confort sporit, ve recomandam o masa de camping, pliabila, cu dimensiuni mai generoase.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de mese astfel incat sa puteti alege solutia potrivita, care sa raspunda cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.