Corturi, pavilioane, accesorii

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Corturi, pavilioane

Un cort de pescuit este un tip avansat de cort, care este utilizat in mod obisnuit pentru sesiunile de pescuit mai lungi, ce presupun ramanerea si peste noapte. Este cel mai adesea impermeabil si conceput sa fie usor de ridicat, fiind totodata stabil si spatios.

Dezvoltate plecand de la versiunile militare ale corturilor, un cort de pescuit prezinta caracteristici comune cu acestea precum culorile de camuflaj, materiale rezistente si termoizolante, practic fiind concepute sa ofere adapost pentru toate conditiile climaterice.

Suplimentar corturile de pescuit au caracteristici unice, precum prezenta benzilor de prindere a lansetelor, sau echiparea cu multiple optiuni pentru plase de tantari, geam transparent din PVC si material solid la peretii de la intrare sau cei laterali.

Durata de viata a unui cort poate varia in functie de frecventa cu care este folosit, de tratamentul la care este supus si de vremea in care este utilizat. Cu o ridicare atenta de fiecare data si asigurandu-va ca cortul este curat si uscat dupa fiecare folosire, acesta  ar trebui sa va serveasca pentru o durata de cativa ani buni de utilizare.