Ochelari de soare

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cauti ochelari de soare sau ochelari polarizati pentru pescuit, sau pentru iesirile in natura? Lasa-te inspirat de gama variata a producatorilor de renume, din  oferta magazinului Marele Pescar.

Achizitionarea unei perechi de ochelari polarizati de calitate reprezinta o investitie ce iti aduce mai multe beneficii. Ca pescar, ai un real avantaj pe balta. Indiferent de conditiile meteo, daca razele soarelui lovesc apa apar reflexii. In momentul in care soarele este la puterea maxima, este dureros pentru ochi sa privesti apa si imposibil sa vezi pestele in apa in momentul in care il potrivesti in minciog. Desi avem o colectie de sepci si palarii de calitate, care iti asigura o anumita protectie contra soarelui, singura rezolvare a eliminarii reflexiilor formate pe luciul apei este purtarea unor ochelari polarizati.

Pe langa faptul ca vezi sub oglinda apei, ochelarii de soare polarizati iti protejaza si sanatatea. Placerea pescuitului inseamna, uneori, statul in soare ore dupa ore, lucru ce poate dauna ochilor. Ochelarii de soare polarizati iti vor proteja ochii de razele nocive de tip UVA si UVB. Desi acestia sunt conceputi pentru a fi utilizati la pescuit, datorita caracteristicilor pot fi folositi si la condus sau pentru alte activitatii outdoor.

Descopera toata gama de ochelari de soare si ochelari polarizati pentru pescuit si activitati outdoor si alege optiunile care ti se potrivesc cel mai bine!