Lanterne

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lanterne

Descopera oferta de lanterne de cap, lanterne de mana,lanterne de cort si  proiectoare, din portofoliul magazinului nostru! Potrivite atat pentru pescuit cat si pentru activitatile outdoor, lanternele fac parte din echipamentul esential, ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra.

Indiferent de stilul de pescuit, de multe ori, cele mai bune ore de pescuit sunt fie la inceput, fie  la final de zi, atunci cand  lumina are un nivel foarte scazut. Dar pentru a putea manevra lanseta, sau capturile voastre, veti avea nevoie sa va lasati mainile libere. Tocmai de aceea lanternele de cap sunt prima optiune, cea recomandata si preferata de catre pescari.   Unele modele sunt etansate, protejate de  stropirea sau chiar scufundarea in apa pentru o perioada scurta de timp.

Exista , desigur si proiectoare, lanterne de masa sau de cort,  lanterne de mana, utile in camping, sau pentru situatii in care este necesara o durata de viata mai mare sau o putere de iluminare mai mare. Lanternele de mana pot fi mai potrivite si la activitatile desfasurate in grupuri mai mari. Atat lanternele de cap cat si cele de mana au asadar avantaje specifice. Cu toate acestea, cea mai buna optiune depinde de preferintele dvs. de utilizare. Transportul ambelor in trusa de pescuit poate fi util mai ales daca doriti o versatilitate sporita atunci cand efectuati partide de pescuit sau drumetii pe timp de noapte.

Folosind filtrele de pe site, puteti restrange cautarea la modelele care corespund  criteriilor de interes pentru dumneavoastra, precum pret, putere (numarul de lumeni) si producator.  Cele mai cautate si cele mai apreciate modele sunt lanternele de cap Led Lenser si lanternele de cap Petzl.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de optiuni de lanterne si accesorii, astfel incat sa puteti alege solutia personalizata, care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!