Macete, topoare

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Macete, topoare

Descopera oferta de macete si topoare, din oferta magazinului MarelePescar! Scule ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul niciunui pescar, vanator sau pasionat de activitatile outdoor.

Maceta este una din uneltele cu adevarat utile in situatiile in care este necesara curatarea vegetatiei. Accesul sau amenajarea unui loc de pescuit in zonele salbatice nu este un lucru simplu, dar cu uneltele potrivite poate deveni o joaca de copil. Practica si pentru taierea stufului, dar si in activitatile de gradinarit, o maceta deschide accesul catre noi locuri, poate fi utilizata chiar si pentru eviscerarea sau curatarea pestilor sau tocarea unor legume.

Toporul este o alta unealta care isi gaseste utilitate deosebita in trusa pasionatilor de activitati outdoor. Nu doar pentru despicarea lemnelor de foc dar si pentru realizarea de diversi suporti (tarusi) sau, folosind spatele toporului, pentru fixarea cuielor de cort, in solurile dure.

Alegeti din selectia variata de produse, diponibila la preturi avantajoase pe care o propunem.Descoperiti toata gama si alegeti solutia care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!