Foarfeci

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foarfeci

Descopera oferta de foarfeci clasice sau foarfeci speciale, pentru fire textile, foarfeci pentru rame, foarfeci cu multiple functionalitati sau chair forfecuta pentru unghii si unghiere, din oferta magazinului MarelePescar! O unealta ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul niciunui pescar, vanator sau pasionat de activitatile outdoor.

Foarfecile destinate aplicatiilor legate de pescuit sunt una dintre acele unelte usor trecute cu vederea. Insa o foarfeca buna paote usura foarte mult realizarea unor monturi si chiar rezolva multiple alte probleme. Pe langa taiatul firelor, unele foarfeci pot fi utilizate si pentru a indoi firele metalice, schimba inelele despicate, dar si alte aplicatii. Cateva caracteristici de luat in considerare atunci cand cautati o foarfeca de pescuit pot face referire la materialul din care sunt construite (otelul inoxidabil fiind o alegere excelenta in acest sens), lungimea lamei, tipul lamei (foarfeca zimtata fiind mai potrivita pentru firele textile), sau la prezenta sau nu a altor functionalitati.

Consultati selectia noastra de foarfece, prezentata in aceasta categorie si alegeti solutia care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!