Cutite

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cutite

Fie ca sunteti bucatari, pescari sau vanatori, sau doar pasionati de activitatile outdoor, cutitul este unul din instrumentele care ocupa o pozitie fruntasa in arsenalul dumneavoastra. Un cutit solid se va dovedi mereu util si valoros. Fiecare cutit are propria sa intrebuintare si ofera utilizatorului ceva diferit. Cand vine vorba de alegerea unui cutit, este important sa decideti cand si unde intentionati sa il utilizati si pentru ce il veti folosi. Un cutit excelent pentru filetat nu este neaparat cel mai bun cutit pentru camping, sau invers. In oferta magazinului Marele Pescar veti regasi o gama variata, pentru toate aplicatiile si pentru toate bugetele, inclusiv cutite profesionale de la cei mai renumiti producatori.

Categoria cutite ofera o selectie de articole special gandite pentru curatarea si filetarea pestilor, cutite de vanatoare, seturi de cutite pentru bucatari sau cutite outdoor. Varietatea materialelor folosite la realizarea acestor cutite satisfac orice gust.  Pe MarelePescar gasesti cutite cu manere din corn de cerb, metal, plastic, cauciuc sau diverse esente lemnoase rare. Lamele cutitelor sunt realizate din oteluri speciale. O mare parte din cutitele premium au teci sau huse din piele naturala

Consultati selectia noastra de cutite, prezentata in aceasta categorie si alegeti solutia care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!