Instrumente pentru taiat

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Instrumente pentru taiat

De la cutitele de bucatarie la cele de vanatoare, de la clestii, foarfecele si bricegele multifunctionale, la macete sau topoare, in aceasta categorie puteti regasi o varietate mare de instrumente pentru taiat, utile atat pescarilor cat si bucatarilor, vanatorilor sau celor pasionati de activitatile outdoor.

Cutitele de buzunar, cutitele tactice si bricegele fac parte din echipamentul standard pentru pasionatii de aer liber, pentru pescari si vanatori. Tocmai de aceea, cutitele de buzunar sunt extrem de populare si practice. Un cutit de buzunar sau cutit pliabil este un cutit mic pliabil care poate fi transportat in buzunar - asa cum indica si numele. Prin urmare, acestea au o lungime de pana la 15 cm atunci cand sunt pliate. Puteti cumpara mai multe tipuri de cutite de buzunar, si bricege , practic se poate spune ca exista un briceag potrivit pentru orice aplicatie. Versatilitatea acestora este una deoasebita,  utilizarile lor variaza de la deschiderea unei conserve la suruvelnite de la tirbuson la tacamuri de campanie. La MarelePescar  puteti alege dintre sute de cutite tactice, cutite de bucatarie si bricege. Disponibile intr-o varietate de preturi de la cele mai accesibile pentru utilizare zilnica pana la cutite de panoplie, exclusive pentru colectionari.

Maceta este una din uneltele cu adevarat utile in situatiile in care este necesara curatarea vegetatiei. Accesul sau amenajarea unui loc de pescuit in zonele salbatice nu este un lucru simplu, dar cu uneltele potrivite poate deveni o joaca de copil. Toporul este o alta unealta care isi gaseste utilitate deosebita in trusa pasionatilor de activitati outdoor. Nu doar pentru despicarea lemnelor de foc dar si pentru realizarea de diversi suporti (tarusi) sau, folosind spatele toporului, pentru fixarea cuielor de cort, in solurile dure.

La Marele Pescar veti gasi marci cunoscute, o selectie variata de produse, diponibile la preturi avantajoase. Descopera toata gama de instrumente pentru taiat, precum si unelte dedicate ascutitrii, teci sau alte accesorii, si alege solutia care se potriveste cel mai bine necesitatilor tale!