Binocluri, lunete

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Binocluri

Daca te numeri printre cei care prefera o buna observare a naturii, a pestilor, a vanatului sau pur si simplu a peisajului, atunci un binoclu sau o luneta trebuie sa se regaseasca in trusa ta. Gasesti mai in aceasta categorie o gama variata de binocluri si lunete, pentru absolut orice sitautie, stil si cod vestimentar.

Binoclurile sunt clasificate in functie de marimea lentilei, puterea de marire, dar si tipul activitatii pentru care sunt concepute, sau aranjamentul lentilelor. Binoclurile concepute pentru activitatile de pescuit, mers cu caiacul sau plimbari in natura pot fi impermeabile sau protejate la stropirea cu apa. Lentilele sunt protejate cu straturi speciale. Cele de dimensiuni mai mari capteaza mai multa lumina si sunt mai bune in conditii de lumina slaba, insa vor avea greutate mai mare dar si un pret mai ridicat.

Instrumente optice deosebite, lunetele sunt astazi o parte esentiala din echipamentul oricarui vantor. Cu ajutorul lunetei poti observa vanatul si poti stabili tinta de la o distanta confortabila.

Fie ca doriti sa utilizati binoclul sau luneta pentru plimbari, observarea naturii, la vanatoare sau pescuit, in oferta magazinului MarelePescar veti regasi o varianta potrivita.