Autoaparare

WhatsApp
per pagina

per pagina

Autoaparare

Produsele de auto-aparare va ofera o solutie sigura atunci cand siguranta va este amenintata, si fiecare secunda conteaza. Spray-ul cu piper poate sa va salveze viata, in multiple situatii, oferindu-va momentul crucial de care aveti nevoie pentru a scapa. Orice partida de vanatoare, pescuit sau drumetie in salbaticie va poate pune in situatia de a fi atacat, de animale agresive dar si potentiali agresori umani. Astfel, este indicat sa fiti tot timpul pregatit pentru a va apara. Articolele din aceasta sectiune sunt destinate autoapararii impotriva oamenilor, animalelor salbatice sau cainilor.

Spray-urile autoaparare ce au in compozitie substante lacrimogene precum piperul sau CN-2-cloracetophenon nu necesita permis de port arma totusi pulverizarea de la o distanta mai mica de 1 metru poate produce leziuni grave atacatorului, asadar trebuie utilizat cu precautie. Spray-urile de autoaparare contra ursilor, au cel mai adesea o distanta de actiune mai mare, un volum sensibil mai amre si contin asadar o cantitate semnnificativa de substanta activa.

Gama noastra de produse dedicate autoapararii include si bastoanele de cauciuc, bastoanele extensibile de otel sau bastonul tomfa.

Descopera toata gama de produse de autoaparare, si alege optiunea care ti se potriveste cel mai bine!